Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NINA ​AUGUSTINUSSEN

At skabe noget er ren livskvalitet, og jeg finder stor glæde og passion, hver gang jeg står foran et lærred. Min nysgerrighed for at se, hvad der dukker op på det hvide lærred er en spændende proces. Jeg er typen, der bare ikke kan lade være med at tænke kreativt, uanset om det er på lærred, når jeg designer og syr brudekjoler, underviser som efterskolelærer eller indretter mit hjem. 

Livet som iværksætter startede i 2008, hvor jeg designede og syede brudekjoler på bestilling. Det var en pigedrøm,der gik i opfyldelse. Efter tredje barn blev denne drøm sat på pause, og en masse andre døre åbnede sig. Jeg blev uddannet lærer i 2015, hvor min undervisning primært er i de kreative fag.

 Jeg er vild med at skabe og se, hvordan idéer kan blive til virkelighed.  Min energi og glæder kommer til udtryk i alt og alle jeg omgås. Det er i hvert fald det, jeg stræber efter, og jeg ved, at det kræver vedholdenhed, at være modig og naturligvis at gøre sig umage hver gang, for det betaler sig. Min kreative proces udspringer af idéer, jeg får af musik, mennesker omkring mig, stemninger, bygningsværker og naturen. Ofte kan jeg slet ikke vente med at komme i gang med et maleri. Det nærmest kribler i mine fingre for at skabe, og når jeg først starter på det store lærred, glemmer jeg alt tid og sted. 

NinArt opstod pludselig en aften, og navnet vil stå på mine værker, som altid er malet på lærreder i højeste kvalitet.​ Jeg har mit lille atelier i egen bolig i Næstved. Det giver mig en frihed at kunne male, når det passer ind. Jeg har ikke faste åbningstider, men er altid klar til at fremvise efter aftale. 

Jeg er 44 år og mor til tre drenge på 9, 16 og 18 år. De ser en mor, der forfølger sine drømme, og som er på en rejse i kunstuniverset. Min store interesse for kunst og andre kreative idéer i hverdagen deler jeg med min kæreste. Jeg føler mig meget heldig, og jeg mærker en stor opbakning fra familie og venner omkring mig.

Jeg håber, min kunst sætter positive tanker igang hos beskueren. Jeg er dybt taknemmelig for folks interesse for min kunst og er utrolig spændt på, hvor den vil bringe mig hen i fremtiden.